Screen ZIP Pro Alu

Vanaf € 499

Zip Pro Alu is een schermversie met een aluminium voorkant. De minimalistische uitstraling is bereikt door de schroeven en montageranden op onzichtbare plaatsen te verbergen, zodat u na installatie de esthetische uitstraling van de cassette krijgt, onbelemmerd door extra elementen. Bovendien is de onderlat in geopende stand volledig verborgen in de cassette waardoor de hoeveelheid binnenkomend licht niet beperkt wordt. Een geïntegreerde aluminium inleg voorkomt dat de stof eruit valt en verfijnde ontwerpoplossingen zorgen voor jarenlang duurzaamheid.

Esthetiek

Onderste balk verborgen in de cassette

Het ZIP Pro systeem is zo ontworpen dat de onderlat zich in de cassette kan verbergen als het doek volledig is opgerold. Dit verhoogt de esthetiek van het systeem aanzienlijk en maakt het volledig onzichtbaar als het wordt blootgesteld.

Beschikbaar in:

  • ZIP Pro Alu
  • ZIP Pro Solar

Geen schroeven zichtbaar

In het ZIP Pro systeem hebben we ervoor gezorgd dat alle bevestigingsmiddelen, zoals bouten of schroeven, onzichtbaar zijn voor de gebruiker, zodat het geheel perfect in het gebouw past en er één geheel mee vormt.

Beschikbaar in:

  • ZIP Pro Alu
  • ZIP Pro Solar

Perfect vlakke en duurzame stoffen voor jaren

Ze zijn geëxtrudeerd in 3 maten (65, 78, 95 mm) en zorgen voor een grote gebruiksflexibiliteit – en het speciale ontwerp maakt het gebruik van dezelfde adapter voor elk van hen mogelijk. Door de minimale vervorming van de buis rolt de stof er gelijkmatig op zonder kreukels te veroorzaken. Dit maakt de productie van zeer brede systemen mogelijk zonder het risico dat de stof kreukt. Aluminium buizen bevlekken geen stoffen, zijn bestand tegen weersomstandigheden, roesten niet en vereisen geen extra beschermende coatings. Dankzij het gebruik van speciale ribbels bereiken ze betere parameters in doorbuiging en een lager gewicht.

Aluminium tube in:

  • ZIP standard
  • ZIP Pro Alu
  • ZIP Pro Solar

Verfijnde details

Kliksysteem

De zijgeleider bestaat uit 2 delen, waardoor montage snel en efficiënt verloopt.

Geen zichtbaar laswerk

Bij het ontwerpen van ons systeem hebben we er speciaal op gelet dat de lasgebieden onzichtbaar zijn voor de klant. Daarom hebben we de stof diep in de onderste lat bevestigd, zodat de las bedekt is. Hetzelfde geldt voor de zijgeleiders – de locatie van het inzetstuk diep daarin maakt het slot onzichtbaar, en alleen het esthetische oppervlak van de verduisterende stof.

Makkelijke installatie

Pijpvergrendelingssysteem

Het vergrendelsysteem van de buis in het ZIP Pro-systeem vergemakkelijkt de installatie en maakt servicewerkzaamheden uiterst eenvoudig, zelfs bij een inbouwsysteem.

Inklikcassettes en geleiders

Het vergrendelsysteem van de buis in het ZIP Pro-systeem vergemakkelijkt de installatie en maakt servicewerkzaamheden uiterst eenvoudig, zelfs bij een inbouwsysteem.

Extra afstandhouders

Dankzij deze afstandhouders kunt u eenvoudig de afstand tussen de ZIP-zijgeleider en het raamkozijn aanpassen.

Offerte aanvragen