Screen Zip standaard

Vanaf € 349

ZIP STANDARD is een hoogwaardig ritssysteem dat gebruik maakt van onze aluminium inlegtechnologie om de stof uit te rekken en op zijn plaats te houden, zelfs bij harde wind. ZIP STANDARD is verkrijgbaar in 4 maten cassettes, met een geleiding uit één stuk en maakt gebruik van een systeem van aluminium buizen waarop de stoffen worden gewikkeld. Standaard zijn alle bevestigingsmiddelen in het systeem gemaakt van roestvrij staal. De eindkappen van de onderrail en de rails zijn gemaakt van zwart plastic, waardoor ze perfect harmoniëren met het systeem, ongeacht de door de gebruiker gekozen kleurversie.

Esthetiek

Perfect vlakke en duurzame stoffen voor jaren

Ze zijn geëxtrudeerd in 3 maten (65, 78, 95 mm) en zorgen voor een grote gebruiksflexibiliteit – en het speciale ontwerp maakt het gebruik van dezelfde adapter voor elk van hen mogelijk. Door de minimale vervorming van de buis rolt de stof er gelijkmatig op zonder kreukels te veroorzaken. Dit maakt de productie van zeer brede systemen mogelijk zonder het risico dat de stof kreukt. Aluminium buizen bevlekken geen stoffen, zijn bestand tegen weersomstandigheden, roesten niet en vereisen geen extra beschermende coatings. Dankzij het gebruik van speciale ribbels bereiken ze betere parameters in doorbuiging en een lager gewicht.

Aluminium tube in:

  • ZIP standard
  • ZIP Pro Alu
  • ZIP Pro Solar

Verfijnde details

Kliksysteem

De zijgeleider bestaat uit 2 delen, waardoor montage snel en efficiënt verloopt.

Geen zichtbaar laswerk

Bij het ontwerpen van ons systeem hebben we er speciaal op gelet dat de lasgebieden onzichtbaar zijn voor de klant. Daarom hebben we de stof diep in de onderste lat bevestigd, zodat de las bedekt is. Hetzelfde geldt voor de zijgeleiders – de locatie van het inzetstuk diep daarin maakt het slot onzichtbaar, en alleen het esthetische oppervlak van de verduisterende stof.

Makkelijke installatie

Pijpvergrendelingssysteem

Het vergrendelsysteem van de buis in het ZIP Pro-systeem vergemakkelijkt de installatie en maakt servicewerkzaamheden uiterst eenvoudig, zelfs bij een inbouwsysteem.

Inklikcassettes en geleiders

Het vergrendelsysteem van de buis in het ZIP Pro-systeem vergemakkelijkt de installatie en maakt servicewerkzaamheden uiterst eenvoudig, zelfs bij een inbouwsysteem.

Extra afstandhouders

Dankzij deze afstandhouders kunt u eenvoudig de afstand tussen de ZIP-zijgeleider en het raamkozijn aanpassen.

Offerte aanvragen